Klant ervaringen

 Elly Timmermans
 
 Eindhoven
 
 
 28-03-2017

vol toewijding

BS Wellness:
Dank je wel !

 Wil Van Santvoort
 
 Eindhoven
 
 
 27-03-2017

Hele fijne massage gehad door een zeer kundige masseuse.
Je voelt je meteen thuis wat goed is voor de ontspanning

BS Wellness:
Dank je wel !

 Stephanie Prins
 
 Eindhoven
 
 
 08-02-2017

Ben enorm tevreden

BS Wellness:
Dank je wel Stephanie!

 Wim Roest
 
 Eindhoven
 
 
 08-02-2017

Het was gewoon super lekker en ze neemt de tijd voor je.

BS Wellness:
Dank je wel Esther!

 Hannah Vanderwey
 
 Eindhoven
 
 
 31-01-2017

De behandeling was prettig professioneel en heel zorgvuldig De behandeltafel kon verwarmd worden Lux

BS Wellness:
Dank je wel Hannah! Groetjes

 Lianne Jonkers
 
 Eindhoven
 
 
 26-01-2017

Boriska is een vakvrouw; ik heb vaak last van nekklachten; Vriendinnen gaven me een bon voor een massage. De behandeling met cupping/massage heeft me echt goed gedaan. Boriska is heel aardig en de omgeving is prettig. Ik ga graag nog eens terug.

Doortje van Lierop

BS Wellness:
Doortje, fijn dat mijn behandeling jou zo goed heeft gedaan en bedankt voor de recensie! Tot de volgende keer dan...groetjes

 P.J. Van Aarle
 
 Eindhoven
 
 
 14-01-2017

Een prima salon, waar ik mij ook meteen op mijn gemak voelde. Er klonk een heerlijk rustig muziekje op de achtergrond en de massage die ik kreeg was echt fantastisch! De vrouw die de massage gaf was ook heel vriendelijk. Ik ga er dus zeker nog eens terug!

Rieky.

BS Wellness:
Dank je wel Rieky! Tot de volgende keer ūüėä

 Eus Van Beijsterveldt
 
 Eindhoven
 
 
 13-01-2017

Warm, betrokken en deskundig. Gevarieerd aanbod.

BS Wellness:
Dank je wel Eus! Tot morgen‚ėļ

 Seyda Van gils
 
 Eindhoven
 
 
 31-12-2016

Prima

BS Wellness:
Dank je wel, Seyda. Groetjes

 Mieke Monod de Froideville
 
 Eindhoven
 
 
 28-12-2016

Erg tevreden.

BS Wellness:
Dank je wel Mieke en een fijne jaarwisseling!

 Dianne Boudewijns
 
 Eindhoven
 
 
 16-12-2016

Genoten!

BS Wellness:
Dank je wel Dianne!

 R. Rutter
 
 Eindhoven
 
 
 15-12-2016

Een super fijne kennismaking met Ayurvedische massage. 
deze wordt heel vakkundig uitgevoerd. Een echte aanrader.

Rikie Rutter

BS Wellness:
Dank je wel Rikie!

 Wies Boeijen
 
 Eindhoven
 
 
 07-12-2016

superfijne behandeling gehad Doordat ze zoveel in huis heeft past ze de behandeling aan op jou behoeftes/klachten\r\nPrettig in contact neemt de tijd en is zeer kundig in wat ze doet Zeker een aanrader

BS Wellness:
Dank je wel Wies!

 Kiki Hoogterp
 
 Eindhoven
 
 
 04-12-2016

de masseuse was erg vriendelijk en heeft verstand van zaken. Ik had gekozen voor een ontspanningsmassage en dat was erg fijn. Ook met de bamboestok was erg fijn.

BS Wellness:
Dank je wel Kiki!

 Jessica Van der Schoor
 
 Eindhoven
 
 
 30-11-2016

Boriska is zeer professioneel ze neemt de tijd voor je en legt goed uit wat ze doet. Geweldige ervaring en tot de volgende keer.

BS Wellness:
Dank je wel Jessica! 
Fijn dat je zo enthousiast bent en ik hoop dat ik nog veel voor je kan betekenenūüĆě

 Astrid Van den Bos
 
 Eindhoven
 
 
 29-11-2016

Helemaal super

BS Wellness:
Dank je wel! 
Groetjes

 Bernadetta Koster
 
 Eindhoven
 
 
 29-11-2016

Vriendelijk ontvangen meteen een prettig gevoel Een goede behandeling gehad Heb direct een vervolg afspraak gemaakt

BS Wellness:
Dank je wel! 
Tot de volgende keer....Groetjes

Lianne Sanders

Eindhoven

Gisteren

Geweldige ervaring, zeer ervaren vakvrouw met liefde voor haar vak. 

BS Wellness:
Dank je wel, Lianne...ik zie je graag weer terug :-) 

Fred De Schrevel
Eindhoven
23-10-2016

Mijn dochter heeft ervan genoten. Prima ervaring

BS Wellness:
Dank je wel Fred! Groetjes aan je dochter

Mandy Haanraads
Eindhoven
20-10-2016

Een prettige, uitgebreide massage in een ontspannen sfeer. Zeker een aanrader!

BS Wellness:

Dank je wel Mandy, tot de volgende keer!

Annette De Bont-de Beer
Eindhoven
18-10-2016

Je moet er 2 trappen op, dat vond ik minder.

BS Wellness:
Dat klopt, dat staat ook op mijn website. Zodra ik dat kan veranderen, zal ik dat zeker doen! Maar dan zal ik moeten verhuizen...

Jacqueline Breugelmans
Eindhoven
06-10-2016

Een hele vriendelijke gastvrije ontvangst.
En een heel deskundige uitgebreide, ontzettend fijne massage.
Zeker aan te bevelen!
(Tip: een deurtje voor de wasmachine etc. zou de sfeer van de ruimte nog ten goede komen)

BS Wellness:
Dank je wel Jacqueline! Die deur die komt nog zeker...

Marlene Dassen
Eindhoven
26-06-2016

Heerlijk genoten van een Ayurvedische massage waar Boriska echt de tijd voor nam. Daarnaast gaf ze ook goede adviezen over punten die ze voelde in je lichaam. Een echte aanrader!

BS Wellness:
Dank je wel Marlene! Tot de volgende keer ;-)

Marion Cremers

Eindhoven
16-06-2016

Heerlijk ontspannen uur! Een echte aanrader. Ik wil nog eens vaker terugkomen!

BS Wellness:
Dank je wel Marion! Tot de volgende keer ūüėČ

Marijke Van de Donk
Eindhoven
05-06-2016

ik voelde me heerlijk ontspannen na deze massage, precies wat ik nodig had

BS Wellness:
Dank je wel, Marijke!

Nicole Baaijens
Eindhoven
03-06-2016

Heerlijke ontspannende massage gehad. Echt een aanrader

BS Wellness:
Dank je wel, Nicole!

Chantal Jenniske
Eindhoven
02-06-2016

Fijne ontspannen sfeer

BS Wellness:
Dank je wel, Chantal!

Hayat Trouke
Eindhoven
29-05-2016

Het was super fijn Ik had ook pijn tussen mijn schouders en daar heeft Boriska met een Chinese olie mijn pijn echt weg gemaseerd\r\nDankjewel ik zal zeker nog eens komen

BS Wellness:
Heel graag gedaan! Ik hoop dat je klachten wegblijven en anders zie ik je wel weer verschijnenūüėČ

Cardinaal Cardinaal
Eindhoven
27-05-2016

heerlijke zachte ontspannende massage
je krijgt het heerlijk warm van binnen
zeker een aanrader na een vermoeide week je komt helemaal tot rust

BS Wellness:
Dank je wel! Fijn dat je helemaal tot rust bent gekomen...

Kim Brands
Eindhoven
23-05-2016

Heerlijk genoten van een ontspannende ayurvedische massage

BS Wellness:
Fijn dat je er zo van genoten hebt. Daar gaat het om ūüėČ

Cleo Willemse
Eindhoven
18-03-2016

Heerlijk genoten van de aangeraden Guasha. Gaat lekker diep en daar hou ik wel van. Blokkades worden hierdoor opgeheven. Fijne therapeute die weet wat ze doet

BS Wellness:
Bedankt Cleo! Wat gaaf dat ik jou zo heb kunnen verrassen :-)

Anneke Verhagen
Eindhoven
15-03-2016

Hele fijne aparte behandeling.
Alles wat vast zat zit weer los
Als herboren.
Ga zeker terug

BS Wellness:
Fijn dat Guasha jou zo geholpen heeft. Bedankt voor de goede recensie! Tot maandag ;-)