Remote Viewing

Alles is energie!

Als we onszelf onder een microscoop zouden plaatsen, zijn we allemaal trillende deeltjes, atomen. Energie kan uitzenden en ontvangen, Energie trekt aan of stoot af, Energie kan een eenheid vormen of zich afscheiden. 

 

Ons lichaam is een ingenieus systeem, een magnetisch veld gekaderd als een verdichte energie, dankzij de perceptie van onze linker hersenhelft.

Als de linker hersenhelft uitvalt, dan is  de perceptie van het rechter brein, dat alles vloeibaar en in beweging is.  

 

Van daaruit kun je concluderen dat Energie communiceert met een 'levende taal' vanuit onze perceptie. Je kan jezelf dus zien als een soort van 'levende antenne' dat signalen oppikt en uitzendt. 

 

Door middel van focus, perceptie en mindset kun je jouw zintuigen verder ontwikkelen naar helderziendheid, helder voelend, helder wetend, helder horend, helder proevend, helder ruikend en buitenzintuigenlijke waarneming.  Sommigen worden al geboren met 1 of meer paranormale gaven en sommigen zijn dan ook paranormaal begaafd. Je ziet tegenwoordig ook veel meer HSP vooral bij autisme en zie ik autisme als paranormale gave die nog ontwikkeld mag worden.

 

Buitenzintuiglijke waarneming vindt plaats via de pijnappelklier als een soort schakelstation tussen je innerlijke wereld en de buitenwereld.

Remote viewing is daar een vorm van, een zeer krachtige tool die iedereen zich eigen kan maken.

 

Je zou er van versteld staan hoeveel organisaties Remote Viewing toepassen om vermiste personen op te sporen, beursvoorspellingen te doen, in de toekomst te kijken, om succesvoller te worden en om nog zo veel andere redenen.

 

Aan de universiteit van Stanford (VS) werden in de jaren zeventig heel wat Remote Viewing experimenten uitgevoerd. Dit trok de aandacht van de CIA. Op hun vraag deden ze er verder onderzoeken naar en zo werd de basis voor het hedendaagse Remote Viewing gelegd.

 

In 1978 creëerde het Amerikaans leger zelfs een speciale unit die RV toepaste om informatie te verzamelen over vijandige naties. Dit project kreeg de naam Stargate.

 

Toen het RV programma in 1995 werd stopgezet, kwamen steeds meer ‘particulieren’ met Remote Viewing in contact en werd het toegankelijker. Een bekende Remote Viewer van de TV is Uri Geller

 

Dus wil jij jouw Paranormale Gaves verder ontwikkelen, dan bied ik jou de mogelijkheid en kennis om daarmee te experimenteren in een sessie van ongeveer 1,5 uur.