Stress Angst Depressie Burnout

In deze maatschappij streven we o.a. naar perfectie. Alles moet sneller, beter, mooier ...... 

Je moet tegenwoordig bijna overal goed in zijn en als je daar niet in mee kunt in die sneltrein, dan kan het zijn dat je eruit ligt en kun je ziek worden en/of gaat de hulpverlening in. 

 

Veel mensen zijn dagelijks aan het rennen en racen om te voldoen aan deze norm. Je rent jezelf letterlijk voorbij. Het kan ook een vorm van overleven worden en kijken hoe lang je het volhoudt.

 

Dit alles wordt via de Media en TV je huiskamer ingeslingerd en onbewust word je geprogrammeerd om te denken en te handelen vanuit deze norm die via deze wegen continue gestuurd worden. Dit maakt dat je in een soort keurslijf komt, een product van zijn of haar omgeving, ver weg van zijn/haar eigen Bron.

 

Uiteindelijk komen de klachten, hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rugpijn,  slaapproblemen, concentratieproblemen, depressie en vervolgens kan er bijvoorbeeld een burn-out op de loer liggen. 

 

Er zijn tal van manieren om deze klachten te reduceren. Ik kan op een holistische wijze jou helpen, om bewust te worden van die klachten en het effect van die gedachten aan te  pakken en deze vervolgens te gaan omzetten naar een gezond leef en denkpatroon.

 

Of volg gratis een Burnout Preventietraining met het STAP budget via onderstaande link en ga naar Anti-Stress en Burn-Out Preventiehttps://talentfirst.plugandpay.nl/r?id=NLHVkZoA