Tarieven, Vergoedingen, Regels, Algemene voorwaarden

Een Natuurgeneeskundige behandeling bij BS Nature, duurt 1 uur en kost €60,-  of  aanbieding 1,5 uur €75,- (BTW vrij) 

Deze behandeling wordt (helemaal of deels) vergoed via uw ziektekostenverzekeraar vanuit uw aanvullende verzekering, als Alternatieve Therapie. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts en het kost u geen eigen risico. Let op, alleen therapeutische behandelingen worden vergoed, géén 'Wellness' behandelingen! Lijst van verzekeraars Level 5 : https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

 

Mijn AGB codes;

BS Nature 90064887 

BM Schaller 90105601

 

Afrekenen direct na behandeling via pinbetaling!

 

In mijn praktijk aan huis, werk ik alleen met vrouwen! 

 

Mocht u met het openbaar vervoer willen komen, neem contact met mij op, zodat ik u kan ophalen van de bushalte. Parkeergelegenheid is voor de deur. Houdt u er rekening mee dat u 2 trappen omhoog moet, mocht u dat niet in staat zijn, dan kunt u dat aangeven op het contact formulier en dan kijken we naar de mogelijkheden. Ik heb geen wachtruimte aan mijn praktijk!

 

Ik ben als zorgverlener verplicht om een dossier bij te houden. Daarom vraag ik u, voor aanvang van behandeling, mijn online intakeformulier/behandelovereenkomst in te vullen. Dan gaat dit niet ten koste van de behandeltijd. Ik ga vertrouwelijk met uw gegevens om, conform de AVG wet. 

 

Ik houd me aan de zorgplicht en zal u bij enige twijfel en indien nodig, altijd doorverwijzen naar uw huisarts. Ook hanteer ik een beroepsgeheim en beroep ik me op mijn zwijgplicht,  tenzij u moedwillig bij uzelf of een ander schade wilt aanrichten.

 

Afspraken dienen 24 uur van te voren worden afgemeld. Bij niet tijdig afmelden of niet op komen dagen krijgt u een factuur van €60,- die u dient te betalen als onkostenvergoeding, voor de tijd die ik voor u gereserveerd had.

 

Ik ben Wkkgz geregistreerd (geschillen en klachtencommissie) en aangesloten bij beroepsvereniging; 

CAT Complementair Aanvullende Therapeuten en bij GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten. Aangesloten bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ licentienummer 200236R).

https://catcomplementair.nl/

K.v.K. Eindhoven: 65285948

BTW-nr: NL001686794B09

 

IBAN: NL91KNAB0255158998

           NL96KNAB0257619798

 

Mail: Info@jijbentdeweg.nl

 

Tel: 06 159 579 29

 

Adres;

Marter 2

5508MP Veldhoven