Sappen, Ontgiftingskuren en Supplementen

 

Detoxen is ‘hot’, maar het is beslist meer dan een hype. Ongezonde voeding, verkeerde voedingskeuzes, onwetendheid met betrekking tot voeding, te veel stress, te weinig beweging; het is aan de orde van de dag! Wil je het tij te keren? Ervaar een sap- & ontgiftingskuur.

Je gaat je lichaam te zuiveren, zodat gezondheidsproblemen minder kansen krijgen!

 

´Ik zit niet lekker in mijn vel´

Meestal weet men niet goed hoe dit komt. Men heeft klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, een doffe huid, stijve spieren, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn etc. Een verontreinigd lichaam en een vermoeide geest liggen hieraan vaak ten grondslag. Onze moderne levensstijl vergt veel van lichaam en geest. Er zijn vele factoren die verontreinigend werken. Sappen- en ontgiftingskuren bieden uitkomst.

 

Weet wat je eet!

De meeste mensen weten wel dat producten als koffie, alcoholhoudende dranken en tabak zeer verontreinigend zijn. Maar wat dacht je van vlees met groeihormonen, bespoten groenten en de talloze producten vol geraffineerde suikers? Dan hebben we het nog niet gehad over conserveringsmiddelen en geur-, smaak- en kleurstoffen! Al deze verontreinigende stoffen hopen zich op in het lichaam en deze opeenhoping komt vroeg of laat tot uiting in allerlei gezondheidsklachten.

 

Overige verontreinigende factoren

Maar niet alleen verkeerde voeding leidt tot de opeenhoping van afvalstoffen. Er zitten eveneens schadelijke stoffen in producten voor lichaamsverzorging als cosmetica, crèmes en deodorant en ook de lucht die we inademen is niet altijd even schoon.

Verder kunnen ook te veel stress en andere psychologische factoren de afvoer van afvalstoffen uit ons lichaam blokkeren.

Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam belemmerd waardoor gezondheidsklachten nog sneller de kop opsteken. 

 

Gezonder leven

Sappen- & ontgiftingskuren als antwoord, helpen zelf genezende processen (zoals autofagie) en wordt gestimuleerd om je lichaam slank,

fit en vitaal te maken en kan zelfs ondersteuning bieden bij een groot aantal ziektebeelden. Je kunt hierbij denken aan, overgewicht, diabetes, fibromyalgie, depressie, het veelvoorkomende Prikkelbare Darm Syndroom en veel meer.

Sapvasten is niet iets wat je zomaar moet gaan doen.

Om je lichaam te beschermen tegen de gifstoffen die vrijkomen tijdens het detoxen, zijn er extra voedingsstoffen nodig in de vorm van supplementen. Mocht je belangstelling hebben in een kuur, maak een afspraak en we nemen samen alles door. 

 

Veilig en vertrouwd voedingssupplementen bestellen van topmerken, tegen de goedkoopste prijzen, kan via onderstaande bestelknop;