Innerlijk werk / Schaduwwerk

Vanaf onze geboorte  worden we geacht om mee te draaien in een systeem, waarbij onze opvoeding en scholing een leidraad is. Dus eigenlijk word je automatisch geprogrammeerd vanuit de buitenwereld om naar buiten gericht te kunnen functioneren in een consumptiemaatschappij. 

 

Dat betekent dat men meer gericht is op rationeel te leren denken, i.p.v. vanuit je intuïtie. Deze eenzijdige vorm van functioneren is eerder een verarming dan een verrijking, omdat er nou eenmaal meer is tussen hemel en aarde. De mens leert daardoor alleen te vertrouwen op wat het vanuit de materie kan waarnemen, waardoor het gevoelsleven plat komt te liggen of juist in opstand komt. 

 

De mens wordt daardoor afgesloten van de natuurlijke bron en wordt zielloos en onzeker en volledig afhankelijk gemaakt van systemen en technieken uit de buitenwereld die de norm bepalen, waardoor de mens zijn volledige autonomie uit handen geeft.  

 

Maar ben jij een bezield mens en komt jouw lichaam en/of geest in opstand, waardoor allerlei emoties signalen afgeven dat je ver van je Bron bent afgeweken, dan ben je hier op de juiste plek!

 

Wil jij je volledige autonomie weer terug, dan zal ik je begeleiden terug naar de bron, om van daaruit opnieuw je eigen blauwdruk te hervinden en te gaan leven.

 

Bij innerlijkwerk is de aandacht naar binnen gericht en lopen we samen alle energievelden na, op zoek naar blokkades die de weg naar autonomie blokkeren. Bij schaduwwerk maak ik gebruik van je beperkende overtuigingen, triggers of trauma's (energie die is vast komen te zitten) door deze te helen zodat de energie weer kan stromen. 

 

"Ken Uzelf"

Het duizenden jaren oude motto van de Griekse wijsbegeerte, boven de ingang van de tempel van Apollo. het orakel van Delphi