Therapeutische Behandelingen


Een Psychosociale en/of Natuurgeneeskundige behandeling voer ik uit, d.m.v. het prikkelen van het zelfherstellend vermogen van het lichaam en de geest. Het lichaam/geest is prima in staat om zichzelf te herstellen. Soms is daarvoor een extra prikkel nodig of help ik met de wegen vrij te maken, zodat alles weer kan stromen.  

 

Er vanuit gaande, dat het lichaam onlosmakelijk verbonden is met de geest, behandel ik Energetisch, holistisch en psychosomatisch.

 

Je kan bij mij dan ook terecht voor allerlei soorten (pijn) klachten en/of ziektes. Ook bij verlies en rouw, trauma en burn out.  

Je herstelt jezelf d.m.v. bewustzijnsontwikkeling, doordat we de oorzaak van de pijn/aandoening aanpakken. 

 

Klachten kunnen ontstaan vanuit het denken en handelen en vanuit genetisch oogpunt.  (zeker 6 generaties terug) Aangeleerd gedrag (conditionering) vanuit opvoeding en omgeving.

Verkeerde voeding, qua denken of negatieve invloed vanuit de omgeving (wereldbeeld/straling/gifstoffen/foute vrienden) en/of door ongezonde voedingsstoffen en vooral door stress en angst, zijn vaak oorzaak van vele klachten en aandoeningen. 

 

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them' ofwel 

We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt

Albert Einstein

 

Praktisch;

Afhankelijk van je hulpvraag, moet je rekenen op ca. 5 tot 7 behandelingen, om een wezenlijke transformatie te ondergaan of dat er een herstel kan plaatsvinden m.b.t. je gezondheidsklachten.

Deze kan alleen plaatsvinden wanneer je zelf openstaat voor verandering. 

 

Deze behandeling wordt (deels) 

vergoed door ziektekostenverzekeraars, vanuit uw aanvullende verzekering. 

Deze vergoeding valt onder 'Alternatieve Geneeswijze'.

Neem zelf even contact op met uw ziektekostenverzekeraar voor de voorwaarden.

 

Voor een behandeling, vraag ik u altijd om het intakeformulier in te vullen. Daarbij neem ik de nieuwe privacy wetgeving, volgens AVG in acht.