ZIELSTRAJECT

Je voelt het onbeheersbare verlangen om jezelf te zijn. Dat is ‘De schreeuw van je ziel’. En je voelt de noodzaak voor een intensief individueel transformatietraject.

 

Je voelt dat het hoog tijd is om te worden wie je in wezen bent. Je wilt nu weten hoe je jouw mooiste leven kunt leven. Je wilt jezelf nu bevrijden van alles wat jou nog tegenhoudt om jezelf te kunnen zijn. Je bent op zoek naar jouw zielsmissie en wilt trouw zijn aan de roep van je ziel. Je weet diep van binnen dat je leven je veel meer te bieden heeft dan wat je tot nu toe ervaren hebt en je wilt ontdekken hoe je toegang krijgt tot het veld van oneindige mogelijkheden.

 

Voor jou, die voelt dat het de hoogste tijd is om het tij te keren. Voor jou, die voelt dat je zo niet langer door kan en wilt gaan. Voor jou, die zich verheugt op jouw eigen nieuwe leven. Voor jou, die zichzelf los wil breken van de ketenen van oude programmeringen en oud denken. Voor jou is dit individuele 4 maanden traject.

 

Inhoud van het Individuele traject:

 

Sessie 1. Ego en Hoger bewustzijn, Zelfliefde, Zielspad en zielsplan

 

Sessie 2. Socialisatie en Programmeringen, Het gewonde kind, de angst voor afgescheidenheid en aangepast gedrag

 

Sessie 3. Quantum fysica en de wet van aantrekking

 

Sessie 4. Zelfliefde in Relaties, lichaamsbeeld en Seksualiteit

 

Sessie 5. Zelfliefde in Gezondheid en Succes

 

Sessie 6. Vergeving, Leven in Liefde

 

 

Tijd: Iedere sessie duurt 1,5 tot 2 uur

 

Investering: € 550,-  (incl. werkboek)

 

Steeds meer organisaties en bedrijven zijn bereid om coachings trajecten voor de ontwikkeling van hun medewerkers te faciliteren, in dat geval komt er nog  21% BTW bij 

 

'as above, so below' (zo boven, zo beneden)

Als men eenheid wil bereiken, men moet begrijpen dat wat er ook gebeurt op het ene niveau van de werkelijkheid (fysiek, emotioneel en mentaal), ook op alle andere niveaus gebeurt. 

Hermes Trismegistus / Emerald Tablets (De Smaragdentafel)

Plato en Aristoteles in de fresco School van Athene