Helende Chakra Reis / Innerlijke Reis

Vanuit de oude Oosterse geneeswijzen heeft ons lichaam een energiesysteem dat bestaat uit verschillende Chakra's en Meridianen. Mijn eigen ervaring is dat ik deze energiesystemen zelf heb mogen zien en bewust heb mogen beleven tijdens een Ayahuasca ervaring in 2010, waardoor mijn interesse is ontstaan. 

 

Ieder chakra staat voor een bepaald ontwikkelingsthema, gekoppeld aan leeftijd en levenservaring en werkt door op de andere chakra's. Er zijn dus methoden om alle chakra's 'vrij' te laten stromen en dan kan een 'Kundalini' (tijdelijk) tot stand komen.

 

Een Kundalini is een staat van verlichting en heelheid, waarbij je volledig in verbinding staat met de bron. Ik heb diverse keren een kundalini ervaring gehad in mijn leven, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een blijvende staat van kundalini.

 

Wat mij enorm heeft geholpen in het ervaren van Kundalini, is het Innerlijk Reizen door de Chakra's en alles wat belemmert in de natuurlijke stroming aan te kijken en te helen. 

 

Ben jij nieuwsgierig wat een helende chakra reis jou gaat brengen? Maak dan gauw een afspraak!

 

"ALS JE DE GEHEIMEN VAN HET UNIVERSUM WILT VINDEN, DENK DAN IN TERMEN VAN ENERGIE, FREQUENTIE EN VIBRATIE"

 

– Nikola Tesla.