Tarieven, Vergoedingen, Regels

Een Therapeutische behandeling bij BS Nature, duurt 1 uur  €90,-  of     

1,5/2 uur €120,- (BTW vrijgesteld) een behandeling (telefonisch/beeldbellen)

op afstand kost €90,-.

Maak gebruik van een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Deze behandeling wordt (deels) vergoed via uw ziektekostenverzekeraar vanuit uw aanvullende verzekering, als Alternatieve Therapie. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts en het kost u geen eigen risico.

 

Lijst van verzekeraars CAT Level 5 :

https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

 

Het zielstraject kost €750,-  (7 behandelingen a 1,5/2 uur vooruit betaald, alleen op locatie)

 

Coaching kost € 90,- per uur (excl. btw en kan op locatie of online) kan via Stapbudget!

 

Afrekenen direct na behandeling via pinbetaling!

 

Mocht u met het openbaar vervoer willen komen, neem contact met mij op, zodat ik u kan ophalen van de bushalte. Parkeergelegenheid is voor de deur. Houdt u er rekening mee dat u 2 trappen omhoog moet, mocht u dat niet in staat zijn, dan kunt u dat aangeven op het contact formulier en dan kijken we naar de mogelijkheden. Ik heb geen wachtruimte aan mijn praktijk!

 

Ik ben als zorgverlener verplicht om een dossier bij te houden. Daarom vraag ik u, voor aanvang van behandeling, mijn online intakeformulier in te vullen. Dan gaat dit niet ten koste van de behandeltijd. Ik ga vertrouwelijk met uw gegevens om, conform de AVG wet. 

 

Ik houd me aan de zorgplicht en zal u bij enige twijfel en indien nodig, altijd doorverwijzen naar uw huisarts. Ook hanteer ik een beroepsgeheim en beroep ik me op mijn zwijgplicht,  tenzij u moedwillig bij uzelf of een ander schade wilt aanrichten.

 

Afspraken dienen 24 uur van te voren worden afgemeld. Bij niet tijdig afmelden of niet op komen dagen dan wordt het volledig uurtarief in rekening gebracht, als onkostenvergoeding voor de tijd die ik voor u gereserveerd had.

 

Klachtenregeling CAT L5; 

CAT L5: “In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode, klacht- en tuchtregeling van de CAT, GAT, RBCZ en TCZ”

Ik ben Wkkgz geregistreerd (geschillen en klachtencommissie) en aangesloten bij beroepsvereniging; 

CAT Complementair Aanvullende Therapeuten en bij GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten. 

Aangesloten bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)